Administrație locală

Lucrari la reteaua de apa din comuna Crucea

Lucrarile de reabilitare a dispensarului uman si a bisericii din comuna dar si a retelei de apa sunt proiectele principale ce se desfasoara in aceasta perioada in Crucea. 
Una dintre lucrarile ce se apropie de final este realizarea retelei de  alimentare cu apa din satul Baltagesti. Sistemul este realizat in proportie de 85-90 % urmand ca in perioada imediat urmatoare sa fie echipate puturile. ”Dorinta mea este aceea ca odata cu venirea verii, oamenii sa beneficieze de reteaua de apa. O alta investitie prioritara pentru administratia locala este construirea retelei de alimentare cu apa in satul Stupina, unde putem spune ca se lucreaza de mai bine de o saptamana ”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, edilul Gheorghe Frigioi. 
Lucrari de reabilitare
Administratia locala din Crucea a predat Consiliului Judetean Constanta (CJC) dispensarul uman din comuna, format din doua cladiri pentru a fi reabilitat. intr-unul dintre corpuri functioneaza dispensarul uman ce are in functie doi medici de familie, iar in celalalt se doreste amenajarea unui cabinet stomatologic. Lucrarile constau in reabilitarea termica, interioara, exterioara, imprejmuirea cladirii si crearea de spatii verzi. 
Tot cu sprijinul CJC-ului, se doreste reabilitarea bisericii din comuna ce poarta hramul Sf. Marie Mica, sarbatorita pe data de 8 septembrie. Lucrarea este una ampla, deoarece temelia acesteia este grav afectata de traficul greu, aceasta fiind construita inainte de anul 1900. ”in anul 2000 au mai fost facute lucrari privind reabilitarea acesteia insa au aparut aceste probleme in acesti ani si astfel este imperios necesar ca aceste lucrari sa aiba loc”, a declarat Gheorghe Frigioi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*