1 Iunie va fi sarbatorit cu fast in Eforie

Mai 2011, Iulia Flfan

Administratie locala

Complexul Dunarea Eforie Nord in parteneriat cu administratia locala din oras, vor organiza pe data de 1 Iunie un eveniment sub denumirea de  ”La multi ani de ziua ta, 1 iunie 2011”.

Evenimentul va avea loc la club Dunarea din Eforie Nord, in intervalul orar 12.00 – 16.00. Manifestarea are ca scop sarbatorirea festiva a Zilei Copilului in cadrul acesteia copiii putand sa se bucure de diferite activitati cum ar fi: desene pe asfalt, mesaje pe baloane, jocuri cu opt trupe de animatori, spectacole cu muzica sustinute de trupa de copii Andra si Razvan, trupa este binecunoscuta de cei mici datorita melodiei ”Nu mi-e frica de bau bau”, dar si de cadouri surpriza. La eveniment vor participa un numar de 500 de copii din scolile,  gradinitele, cresele din Eforie Nord si Sud dar si copii din trei centre de plasament (Antonio si Micul Rotterdam din Constanta dar si Delfinul din Agigea). 
Ziua Internationala a Copiilor – 1 Iunie ofera an de an un prilej de mare bucurie, o intalnire fericita a celor mari cu cei mici, nu doar prin intermediul unor atentii si daruri, ci si prin participarea impreuna la actiuni si evenimente inedite, atractive pentru copii. Acest proiect isi propune intalnirea copiilor, parintilor a dascalilor intr-o lume inocenta, hazlie, plina de neastampar si energie, LUMEA COPIILOR.
“Acest eveniment are ca scop intarirea relatiilor de colaborare si prietenia dintre copii, implicarea activa a acestora in activitatile desfasurate, dezvoltarea aptitudinilor creative, dezvoltarea parteneriatelor interscolare, distractie si voie buna alaturi de animatori” a declarat Ion Ovidiu Brailoiu, primarul orasului Eforie. 
Pe scena amplasata in aer liber vor mai urca mai multe trupe printre care si trupa de copii Fargolino din Bucuresti. La finalul evenimentului, micutii sarbatoriti vor primi cadouri de la sponsori. Se doreste ca evenimentul din acest an, ce se desfasoara pentru prima data intre primaria Eforie  si club Dunarea din Eforie Nord, sa devina o traditie.   

Articole din editia din data de Mai 2011

 • Radu Mazare vrea sa vanda Cazinoul din Constanta

  Administratie locala
 • Fotbal Campionatul Judetean

  Administratie locala
 • Fotbal Liga a IV a

  Administratie locala
 • Port turistic european, cu bani comunitari

  Administratie locala
 • Ministerul Mediului a constatat ca groapa de deseuri de la Navodari nu mai are acord de mediu!

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiectul „Restaurarea, Consolidarea, Protecția, Conservarea și Punerea în Valoare a Sitului Arheologic Cetatea Capidava” la final

  Administratie locala
 • Noi investiții în modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de utilități a localităților Poarta Albă, Murfatlar și Castelu!

  Administratie locala
 • Ședința Consiliului Local Mereni

  Administratie locala
 • Se reabilitează sistemul de apă și se înființează sistem de canalizare în Tîrgușor

  Administratie locala
 • Fonduri norvegiene pentru modernizarea instituțiilor de învățământ din comuna Băneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771