Social

Daruri pentru batrani in preajma sarbatorilor de Paste

Administratia locala din comuna Crucea, a continuat si in acest an, traditia oferirii de pachete atat batranilor cu venituri mici sau fara nici un sprijin real cat si persoanelor defavorizate.
Pentru Sarbatoarea invierii Domnului, autoritatea locala a comunei Crucea a oferit 1.200 de pachete tuturor varstnicilor din comuna cat si persoanelor nevoiase. Pachetele au constat in zahar, ulei, faina, orez dar si produse traditionale sarbatorilor pascale. “Acest eveniment de oferire a darurilor, este posibil cu sprijinul important al sponsorilor, ce  raspund pozitiv fiecarei initiative. inca din anul 2000, a devenit o traditie sa  oferim un sprijin real in preajma tuturor sarbatorilor, astfel ca, cei ce vor beneficia de ele se vor putea bucura de o masa imbelsugata”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, primarul Gheorghe Frigioi. Acestea vor fi distribuite de asistentii sociali, valoarea totala a pachetelor fiind de 52.000 lei.
in alta ordine de idei, lucrarile finantate prin Masura 3.2.2 din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala vor fi demarate in cel mai scurt timp. Astfel ca, dupa Paste este posibil sa se dea avizul pentru ordinul de incepere a lucrarilor privind asfaltarea a 12 km de drumuri in localitatile Crucea si Stupina cat si infiintarea si dotarea centrului de ingrijire pentru batrani din comuna Crucea.
Un proiect important este si ridicarea unei gradinite noi in Crucea.  Cladirea in suprafata de 2.000 mp, va cuprinde pe langa salile de clasa, spatii special amenajate pentru joaca, sala pentru activitati culturale, cabinet medical, etc. Urmeaza ca in cel mai scurt timp sa se demareze lucrarile de executie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*