Campania "De la suflet la suflet de copil" a ajuns Vulturu

25 Aprilie 2011, Adrian Nicarel

Administratie locala

Elevii clasei a III-a C de la Scoala nr. 24 „Ion Jalea” Constanta le-au facut o surpriza copiilor de la gradinita si Scoala Generala din Vulturu, oferindu-le tuturor daruri.

Un eveniment important ce a avut loc pe data de 11 aprilie a fost Campania „De la suflet la suflet de copil”, coordonata de Crucea Rosie, filiala Constanta in parteneriat cu Scoala nr. 24 „Ion Jalea” si cu administratia locala din comuna Vulturu. Conform declaratiilor edilului Eugen Berbec, in cadrul acestui eveniment, elevii clasei a III-a C de la Scoala nr. 24 „Ion Jalea” le-au facut o surpriza scolarilor si prescolarilor din Vulturu, oferindu-le pachete cu dulciuri, hainute, carti si jucarii. Cu ocazia sarbatorilor pascale, voluntarii le-au pregatit copiilor cu posibilitati materiale mai reduse, 120 de pachete, iepurasul venind astfel mai devreme pentru micutii din localitatea Vulturu. 

Plantari in comuna Vulturu
Ca si in alte comune ale judetului Constanta si in Vulturu s-au efectuat lucrari de plantare a pomilor fructiferi, pe o suprafata de 2000 mp, in curtea bisericii din localitate. “Elevii care s-au ocupat de plantarea pomilor, au beneficiat totodata si de o tehnica de plantare pomicola, oferita de Diaconescu Ion, specialist horticol in comuna noastra”, a declarat edilul Eugen Berbec.

Lucrari privind dezvoltarea si modernizarea comunei
in aceasta perioada se desfasoara lucrari de reabilitare a unei incaperi din incinta gradinitei, ce va deveni sala de sport. Aceasta lucrare este posibila cu bani ce provin exclusiv din bugetul administratiei locale. ”Cu bani de la bugetul local s-a realizat achizitia mochetei necesare pentru gradinita cat si a unor corpuri economice de iluminat pentru scoala si primarie”, a declarat edilul din Vulturu.
Se continua totodata programul Consiliului Judetean Constanta (CJC) de pietruire a drumurilor din comuna, administratia locala fiind cofinantator in acest proiect, asigurand piatra necesara lucrarilor, de la cariera din comuna Vulturu. Pana in prezent au fost executati 9 km de drum, ramanand in lucru 4 km din totalul de 13 km. 

Articole din editia din data de 25 Aprilie 2011

 • ANI a sesizat DNA pentru cercetarea lui Ioan Botis

  Administratie locala
 • LUMINA DE LA MALUL MARII la a X-a editie

  Administratie locala
 • Fotbal Campionatul Judetean

  Administratie locala
 • Fotbal Liga a IV a

  Administratie locala
 • Lucrari de renovare la biserica din Silistea

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiect pentru construirea unei piețe de pește în Pecineaga

  Administratie locala
 • Amenajare loc de joacă în centrul orașului Negru Vodă

  Administratie locala
 • Capelă mortuară în localitatea Mireasa

  Administratie locala
 • Toate drumurile de pământ din localitatea Comana vor fi pietruite

  Administratie locala
 • Instituțiile de învățământ din Ciobanu pregătite pentru noul an școlar

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771