Lucrari la baza sportiva din comuna Ciobanu

Martie 2011, Iulia Fţlfan

Administratie locala

incepand cu saptamana viitoare, lucrarile la baza sportiva din localitate vor fi reluate, urmand ca acestea sa fie finalizate la data de 1 iunie.

Proiectul bazei sportive, a fost finantat prin Ordonanta 7/2006, privind instituirea Programului de Dezvoltare a Infrastructurii din Spatiul Rural si vizeaza reabilitarea vechiului stadion al comunei. Pana in prezent s-a realizat imprejmuirea stadionului cu gard din plasa, urmand ca in cel mai scurt timp, sa se inceapa constructia vestiarelor, a pistei de atletism, a gropii de sarituri si a nocturnei. Edilul Ioan Suciu, ne-a declarat ca, pentru aceste lucrari Consiliul Judetean Constanta a contribuit cu suma de 150.000 lei, restul banilor provenind de la constructorul bazei sportive. ”in aceasta vara, ne vom avea o baza sportiva noua, moderna astfel, toti locuitorii comunei vor avea posibilitatea sa se bucure de beneficiile ei”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, Ioan Suciu. 
Trecand in alt registru, putem mentiona ca lucrarile de la Caminul Cultural din comuna Ciobanu, au fost finalizate. Cladirea, veche de 50 de ani, a fost preluata de catre Consiliul Judetean Constanta in vederea reabilitarii. Lucrarile au constat in consolidarea structurii de sustinere, inlocuirea acoperisului si schimbarea instalatiei electrice. Caminul cultural a devenit astfel functional avand montate 300 de scaune noi, o cortina. De asemenea a fost achizitionata o statie de amplificare necesara desfasurarii spectacolelor. 
Se doreste ca in perioada imediat urmatoare, sa se inceapa efectuarea de reparatii si la acoperisul salii de sport din localitate. Conform edilului  aceasta este singura din judetul Constanta care are vestiarele cat si celelalte anexe la etaj, incaperile fiind afectate de ploaie sau de ninsoare. Costul acestor lucrari se ridica la suma de 300 milioane lei, bugetul local al primariei, fiind sursa cea mai viabila. Capacitatea salii de sport este de 50 de locuri in tribune, aceasta fiind dotata cu teren de handbal, baschet, volei, tenis de camp si o sala de gimnastica.

Articole din editia din data de Martie 2011

 • Ministerul Mediului sfideaza localitatile fara spatii verzi

  Administratie locala
 • Reabilitarea unei cladiri cu risc seismic din orasul Harsova

  Administratie locala
 • Proiecte pentru modernizarea orasului Eforie

  Administratie locala
 • Proiecte pentru modernizarea orasului Eforie

  Administratie locala
 • RAJA schimba conducta de canalizare din Orasul Navodari

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Bilan╚Ťul activit─â╚Ťii primarului din B─âneasa, Paul Coli╚Ö

  Administratie locala
 • Casa de Cultur─â din Saraiu va fi inaugurat─â m├óine, 23 septembrie

  Administratie locala
 • Lucr─âri la gr─âdini╚Ťa din Miori╚Ťa

  Administratie locala
 • Investi╚Ťii pentru copiii ╚Öi tinerii din F├ónt├ónele

  Administratie locala
 • Investi╚Ťii pentru modernizarea comunei Dumbr─âveni

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771