Caminul Cultural si dispensarul din comuna Gradina reabilitate cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta

15 Februarie 2011, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Edilul din Gradina, Gabriela Iacobici ne-a vorbit despre proiectele finalizate cu sprijinul real al Consiliului Judetean Constanta cat si despre evenimentele importante ce s-au desfasurat si urmeaza sa se desfasoare in comuna pe care o conduce.
Primarul Gabriela Iacobici, impreuna cu locuitorii comunei, au tinut sa multumeasca pe aceasta cale presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu pentru sprijinul acordat in realizarea lucrarilor de reabilitare de la Unitatea medico-sanitara din localitate ce asigura asistenta medicala a cetatenilor din comuna. in incinta dispensarului se afla o farmacie cat si o stomatologie, acest lucru bucurandu-i pe oameni pentru faptul ca, sunt scutiti de a mai strabate 20 km, pentru tratamente ori pentru achizitionarea medicamentelor. Reabilitarea s-a finalizat in luna aprilie a anului 2010. 
O alta cladire reabilitata inca din anul 2008, de CJC este Caminul Cultural din Gradina. Conform edilului, Caminul este dotat si utilat cu toate cele necesare, astfel ca, activitatile culturale, traditionale ale comunei sa se desfasoare in bune conditii. 
Un eveniment religios important pentru locuitorii comunei a avut loc pe data de 30 ianuarie; este vorba despre hramul bisericii Trei Ierarhi “Vasile, Grigore si Ioan” din satul Cheia. Slujba a fost oficiata de un sobor de preoti din comuna cat si de preoti din comunele invecinate. La hram au participat un numar de aproximativ 150 de enoriasi, care au primit pachete din partea  Consiliului Local. Biserica este una noua cu  o vechime de 14 ani si a fost construita prin bunavointa oamenilor din Cheia cat si cu ajutorul enoriasilor din Gradina si Targusor. in anul 2009, a avut loc Sfintirea Mica a bisericii cu ocazia hramului. O problema ce ii framanta pe oameni, este faptul ca, au pus mana de la mana pentru ridicarea acestei biserici, insa nu pot beneficia de slujbele duminicale cat si de cele din zilele de sarbatoare. Aceasta situatie este data de faptul ca preotul, care are mai multe biserici unde oficiaza slujbe, nu are timp sa-si desfasoare activitatea asa cum se cuvine. “Oamenii au pus suflet la constructia acestui lacas de cult, suntem dispusi sa asiguram salariul unui preot, care sa ne fie aproape de suflet”, ne-a declarat o localnica. 
Gabriela Iacobici, a mai declarat pentru Graiul Dobrogei ca, va organiza asa cum a facut-o in fiecare an, o petrecere in data de 8 Martie cu ocazia Zilei Femeii. Evenimentul se va desfasura in incinta Caminului cultural din comuna, unde vor participa aproximativ 400 de femei din Casian, Gradina si Cheia. Acestea se vor relaxa cu muzica buna, dans, masa festiva fiind asigurata de administratia locala.

Articole din editia din data de 15 Februarie 2011

 • Lefurile bugetarilor nu vor creste prea curand

  Administratie locala
 • Boc se gandeste sa demisioneze. Isarescu, premier?

  Administratie locala
 • 3.000 de oameni au demonstrat ca "IUBESC MANGALIA"

  Administratie locala
 • Alti 1000 de elvii din judet au invatat sa patineze weekend-ul trecut

  Administratie locala
 • Bugetul pe Medgidiei pe anul 2011, aprobat in sedina de Consiliu

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiect pentru construirea unei pie╚Ťe de pe╚Öte ├«n Pecineaga

  Administratie locala
 • Amenajare loc de joac─â ├«n centrul ora╚Öului Negru Vod─â

  Administratie locala
 • Capel─â mortuar─â ├«n localitatea Mireasa

  Administratie locala
 • Toate drumurile de p─âm├ónt din localitatea Comana vor fi pietruite

  Administratie locala
 • Institu╚Ťiile de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt din Ciobanu preg─âtite pentru noul an ╚Öcolar

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771