Administrație locală

Consilierii PSD din Adamclisi au votat impotriva dezvoltarii comunei

Consilierii locali din Adamclisi, s-au intrunit in sedinta ordinara din data de 28.01.2011 pentru a dezbate si aproba proiectele initiate de primarul Anton Burcea, privind dezvoltarea comunei.
Cel mai disputat proiect aflat pe ordinea de zi, a vizat inchirierea unor suprafete de pasune  pe raza comunei Adamclisi, conform Ordinului nr. 246 al Ministrului Agriculturii din 23 aprilie 2008. Prin acest Ordin se pot atribui spre folosinta pasunile comunale prin contract de arendare, concesionare sau administrare. Aceste suprafete de pasune pot fi atribuite atat crescatorilor de animale cat si persoanelor fizice  sau juridice. Nemultumiti de initiativa primarului Anton Burcea si obisnuiti sa puna “bete in roata”, cei 8 consilieri PSD dintr-un total de 11, au votat impotriva acestui proiect de hotarare, acesta nefiind aprobat.
Drept urmare, edilul administratiei locale din Adamclisi a avut in data de 4 februarie 2011, o intalnire cu crescatorii de animale, pentru a le aduce la cunostinta acestora ceea ce s-a intamplat in cadrul sedintei de consiliu vis a vis de acest proiect important pentru ei, in incercarea de a gasi o rezolvare acestei probleme.
Un alt proiect de hotarare de pe ordinea de zi ce nu a primit aprobare din partea consilierilor PSD, a fost darea in administrarea Consiliului Judetean Constanta a unei suprafete de 10 ha teren (zona carierei de piatra), in vederea impaduririi. 
Alte proiecte initiate de Anton Burcea ce au beneficiat de aprobarea tuturor consilierilor locali au fost: aprobarea taxei pentru divort in cadrul primariei Adamclisi; aprobarea planului de lucrari privind repartizarea orelor de munca pentru beneficiarii Legii 416/2001, pentru anul 2011; reabilitarea retelei de apa in comuna Adamclisi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*