Administrație locală

Pregatiri pentru sfanta sarbatoare a Craciunului

La fel ca si in anii trecuti, administratia locala nu uita sa aduca bucurie si zambete pe chipurile copiilor din comuna Topalu, pregatindu-le mici daruri cu ocazia sarbatorilor de iarna.
Comuna Topalu, asa cum ne-a declarat edilul, a luat aspect de sarbatoare, astfel, intreaga comuna fiind amenajata cu instalatii, beculete si ghirlande, ce creeaza o atmosfera feerica. Pe data de 19 decembrie 2010, in incinta Caminului Cultural va avea loc serbarea de sfarsit de an si totodata, un eveniment pentru pomul de Craciun. Astfel ca, in cadrul acestui eveniment scolarii si prescolarii vor primi daruri din partea Consiliului Judetean Constanta. Administratia locala, in schimb, va oferi daruri batranilor. Patru cupluri ce implinesc 50 de ani de casnicie, vor fi sarbatoriti de primarul comunei, consilieri locali cat si de preoti din Topalu. 
Dorinta edilului, a fost aceea ca, cu toate problemele financiare cu care se confrunta primaria, batranii comunei cat si copiii sa nu sufere, ba din contra, sa primeasca bucuria Craciunului, cu zambetul pe buze.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*