Administrație locală

Proiecte pentru comuna Mircea Voda

Administratia locala din Comuna Mircea Voda, are planuri pentru anul acesta care se apropie de final dar si planuri pentru anul urmator, cu speranta ca, lucrurile vor merge mai bine.
Referitor la lucrarile de pavare din centrul comunei si a caii de acces pietoni, lucrari incepute in luna septembrie a acestui an, din declaratiile pe care le-a facut edilul comunei, Dumitru Dedu, pentru Graiul Dobrogei, inca continua. Se spera ca pana la sfarsitul anului, sa se finalizeze, insa numai in cazul in care vremea va fi favorabila. Pavarea se face din fondurile primariei, valoarea lucrarilor fiind de 150.000 lei. 
Un proiect important pentru anul viitor este cel de impadurire a unei suprafete in zona Țibrinu de 16 ha si o alta suprafata in zona Satu Nou de 4 ha. impadurirea cu puieti de salcam se face tot de catre Consiliul Judetean Constanta, ei contribuind cu puietii si cu plata oamenilor ce lucreaza la plantare. Primaria Mircea Voda a pus la dispozitie terenurile pentru acest program de impadurire. Lucrarile ar trebui incepute, insa datorita vremii neprielnice, se va incepe plantarea anul viitor in functie de vreme. 
Totodata, edilul ne-a vorbit si despre serbarea cu ocazia sarbatorilor de iarna, eveniment ce va avea loc pe data de 17 decembrie, in sediul Caminului Cultural, la care vor participa scolarii si prescolarii, primarul, viceprimarul, consilieri locali cat si parintii copiilor. Cei aproximativ 500 de copii, vor primi daruri din partea Consiliului Judetean Constanta. Asa cum a facut-o si in anii trecuti, primaria va oferi cate un pachet in valoare de 25 lei/persoana, batranilor comunei, cu un venit sub 500 lei. Pachetele vor contine 1 pui, ulei, orez, cozonac, fructe.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*