Administrație locală

Proiect de modernizare a bazei sportive in Adamclisi

Administratia locala din comuna Adamclisi, a fost una dintre acele primarii, care au beneficiat de bani conform Hotararii de Guvern nr. 977/2010, sume de bani alocate pentru modernizarea bazelor sportive.
Modernizarea bazei sportive, care se afla la iesirea din comuna spre Constanta este unul din proiectele marete pentru comuna Adamclisi. Edilul comunei, Anton Burcea, a declarat pentru Graiul Dobrogei ca, lucrarile la baza sportiva au inceput de doua saptamani si ca, in acest moment se lucreaza la nivelarea terenului. Valoarea proiectului este de 500.000 lei, primindu-se din aceasta suma doar 40%. 
Pana la jumatatea anului 2011, primarul comunei isi doreste sa finalizeze acest proiect important. Baza sportiva va fi una moderna, cu toate utilitatile incluse, cu vestiare moderne, dusuri, tribune. Se vor efectua de asemenea si lucrari de gazonare. in proiect, este prevazuta  imprejmuirea bazei cat si infiintarea unei piste de alergare. 
Un alt proiect de anvergura pentru comunitate, este cel depus la Agentia Fondului de Mediu, proiect pentru introducerea retelei de apa potabila in satul Abrud. Se asteapta raspunsul si finantarea proiectului. 
Totodata, se asteapta finantare pentru proiectul de promovare a turismului, de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, valoarea proiectului fiind de 220.000 euro. Se mai doreste ca in anul viitor sa fie depus si proiectul pentru canalizare si cel de drumuri agricole si forestiere.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*