Sedinta de consiliu la Medgidia

Noiembrie 2010, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Consilierii locali din Medgidia au adoptat, la sfarsitul saptamanii trecute, sapte hotarari, din opt proiecte initiate de edilul Marian Iordache, unul din puncte fiind retras de pe ordinea de zi. Una dintre hotararile Consiliului Local face referire la reabilitarea spatiilor verzi si a parcurilor in Medgidia. 
Potrivit conducerii Primariei, prin acest proiect, administratia va asigura reabilitarea infrastructurii urbane, crearea si modernizarea spatiilor publice, dezvoltarea si modernizarea infrastructurii utilitatilor urbane din municipiu. O alta hotarare adoptata de consilieri a fost extinderea intravilanului municipiului Medgidia cu 180 de hectare de teren, ca urmare a adoptarii Planului Urbanistic General si a Planului Urbanistic Zonal, aprobate de catre Consiliul Local Medgidia in anii anteriori. 
„Necesitatea punerii in aplicare a hotararilor privind realizarea Parcului Industrial, precum si reconstituirea izlazului municipal, in conditiile Legii nr.18/1991, constituie motive pentru extinderea intravilanului municipiului Medgidia”, a spus primarul Marian Iordache. 
De asemenea, consilierii locali au votat si incheierea unui contract de folosinta si consolidare a drumurilor de exploatare, de pe teritoriul unitatii administrativ - teritoriale Medgidia, intre Primarie si S.C. Sabloal Energie Eoliana S.R.L., care intentioneaza sa construiasca un parc eolian. 
Alte puncte care au fost admise au fost: rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al CLM Medgidia pe anul 2010, aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia, pe anul 2010, constituirii comisiilor de concurs si de solutionare a contestatiilor, pentru ocuparea postului de director general al SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia”, societate infiintata in urma cu trei luni ca urmare a reorganizarii pe cale administrativa a Directiei de Servicii Publice Medgidia, avand ca unic asociat Municipiul Medgidia, prin Consiliul Local.

Articole din editia din data de Noiembrie 2010

 • Proiecte importante pentru locuitorii din Agigea, realizate de autoritatile locale

  Administratie locala
 • Caminul Cultural din Lanurile va fi incalzit de razele solare

  Administratie locala
 • Proiecte incepute dar nefinantate de Guvern in comuna Mereni

  Administratie locala
 • Investitie privind alimentarea cu apa in Baraganu si Lanurile

  Administratie locala
 • Comuna Lumina, beneficiara a proiectului "Casa Verde"

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Prim─âria Tuzla suspend─â programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au ├«nceput lucr─ârile de asfaltare ├«n comuna Mircea Vod─â

  Administratie locala
 • ╚ścoala din localitatea Cr├«ngu reabilitat─â cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucr─ârile de reabilitare a gr─âdini╚Ťei din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au ├«nceput lucr─ârile de asfaltare ├«n Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771