Administrație locală

La Adamclisi, politistii comunitari vor soma

Fiecare primarie a tras linie si a hotarat cate persoane vor fi disponibilizate in perioada imediat urmatoare.Conform legislatiei in vigoare, primariile sunt obligate sa-si reduca salariatii in functie de numarul de locuitori existent in unitatile administrativ-teritoriale.
Potrivit Ordonantei de Urgenta nr. 63, adoptata in data de 30 iunie anul curent de Executiv, primaria unei comune cu o populatie sub 1.500 de locuitori poate avea cel mult 19 angajati, iar cea a unei comune de 20.000 de locuitori, maxim 76 de salariati. La Adamclisi, sase politisti comunitari vor fi trimisi acasa, iar doi dintre ei vor intra in concediu maternal.
&Am dat preavize unor politisti comunitari. in rest nu vom da afara. Nu prea avem angajati la Serviciul de Gospodarire Comunala. Nu stiu ce vom face. Avem nevoie de oameni sa facem curatenie in comuna”, a precizat primarul comunei Adamclisi Anton Burcea.
in alta ordine de idei, edilul vrea sa transforme fosta cariera de piatra intr-un spatiu de agrement. Suntem in discutii cu Ministerul Dezvoltarii si Turismului pentru a demara un proiect care sa scoata din anonimat fosta cariera de piatra, a declarat primarul. El a adaugat ca in momentul de fata obiectivul este in paragina.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*