Administrație locală

Stadion cu bani de la buget

Investitiile in infrastructura sportiva din Constanta continua cu un proiect anuntat de autoritatile locale din comuna Sacele. Primarul Ion Oprea isi indreapta tot mai mult atentia catre activitatea sportiva din localitate si anunta realizarea unor lucrari pentru amenajarea unui stadion de fotbal la standarde inalte. 
Primaria Sacele vrea sa faca mai mult pentru echipa de fotbal pe care o detine. in acest sens, autoritatile locale din comuna se ocupa de amenajarea unui stadion de fotbal la standarde europene. Edilul Ion Oprea  a declarat ca consiliul local a alocat 500 de milioane de lei vechi pentru amenajarea acestui obiectiv care va fi finalizat cel mai probabil intr-o luna de zile, urmand a fi inaugurat in primavara anului viitor. 
„Stadionul va fi unul modern cu gazon, tribune, cabine, dusuri. Stadionul este o investitie de viitor, prin care se va propulsa sportul din zona noastra si care face onoare comunei” a mai precizat Oprea. Complexul va fi utilizat  ca baza de antrenament, de pregatire pentru echipa locala de fotbal Vointa Sacele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*