Administrație locală

Muzica si distractie de Zilele Orasului Negru-Voda

Amiralul Gheorghe Marin va fi prezent la Zilele Orasului

Pe 27 iunie locuitorii orasului Negru-Voda vor uita de grijile zilnice si vor participa la manifestarile dedicate Zilelor orasului Negru-Voda, eveniment organizat de municipalitate cu sprijinul financiar al unor sponsori locali. Autoritatile locale au programat actiuni si evenimente pentru toate categoriile de public. 
Distractia va incepe cu un spectacol folcloric care se va desfasura la caminul cultural din localitate. O delegatie din Dobrich, Bulgaria va participa la toate manifestarile organizate de autoritatile locale cu ocazia acestui eveniment. Pe scena caminului cultural va urca ansamblul folcloric din localitate, Sanziene Dobrogene si alti artisti invitati de organizatori. 
Sarbatoarea va continua cu o serbare campeneasca la padurea din Negru-Voda unde oamenii se vor putea relaxa la iarba verde. “Vom avea mici, bere si multa distractie” a declarat viceprimarul orasului, Stefan Petre. Evenimentul este la a patra editie iar organizatorii se asteapta ca pe langa locuitorii orasului, sa participe la manifestari si cetatenii din afara localitatii. “Evenimentul este un bun prilej pentru cei care nu mai locuiesc aici sa se bucure de sarbatoare si sa se reintalneasca cu rude, prieteni si cunostinte” a precizat viceprimarul.
Amiralul Gheorghe Marin va onora cu prezenta si va fi prezent la manifestarile dedicate Zilelor Orasului Negru-Voda. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*