Actualitate

Pe litoral au

Pregatiri pentru 1 Mai 

Lucrarile de ecologizare si de amenajare a plajelor de pe litoral sunt in desfasurare, astfel incat acestea sa fie pregatite pentru 1 Mai, cand se asteapta sosirea turistilor in minivacanta. 
Purtatorul de cuvant al Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea Litoral (ABADL), Catalin Anton, a declarat ca lucrarile pentru amenajarea plajelor vor fi incheiate in doua saptamani. “ABADL lucreaza la amenajarea plajelor pentru sezonul estival, iar in momentul de fata ridicam gardurile de stuf care au fost folosite pentru protectia plajelor in timpul sezonului rece. 
Pana la 1 Mai vom avea aceste plaje pregatite pentru turistii care vor veni in vacanta”, a spus Catalin Anton. El a afirmat ca, tot in aceasta perioada, Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral se afla in procedura de dezafectare a constructiilor ridicate ilegal pe plaja. 
in urma controalelor desfasurate pe plaje au fost identificate 21 de constructii ilegale, 17 dintre acestea fiind in statiunea Mamaia. Sapte dintre proprietarii acestor constructii au decis sa inceapa dezafectarea teraselor amplasate in mod abuziv, iar in cazul in care ceilalti nu vor face acelasi lucru, Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral le va demola constructiile, costurile operatiunii urmand sa fie suportate de catre proprietari. “Ne aflam in procedura de demolare a acestor constructii, iar daca acestea nu vor fi ridicate, vom interveni sa le demolam. Vor fi demolate pana la 1 Mai”, a mai spus Catalin Anton. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*