Administrație locală

CJC, sprijina proiectele administratiei din Crucea

Autoritatile locale ale comunei Crucea au in plan, anul acesta, pe langa alte proiecte privind infrastructura, sa reabiliteze Caminul Cultural si sa construiasca o gradinita in comuna.
in ceea ce priveste Caminul Cultural, proiectul este finantat de Consiliul Judetean Constanta care a alocat suma de 5 miliarde de lei vechi. Pentru gradinita din Crucea, care va fi finantata de aceeasi institutie  judeteana cu 10 miliarde lei vechi, s-a identificat un teren in aropierea primariei si in curand se va demara constructia. Primarul comunei Gheorghe Frigioi spune ca gradinita nu a avut pana in prezent o locatie proprie.
Gradinita a functionat in spatii mai mult sau mai putin improprii. Edilul a mai precizat ca in prezent sunt 50 de prescolari in comuna insa numarul lor e in crestere intrucat multi tineri s-au intors in localitate si si-au intemeiat o familie. “Avem calculatoare in dotare pe care nu le putem folosi pentru ca nu dispunem de spatiu suficient pentru montarea lor. Noua gradinita va fi construita conform standardelor europene cu spatiu de joaca si spatii pentru activitati culturale”, a mai precizat primarul Gheorghe Frigioi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*