Social

Doliu

Emilian Burcea a fost condus pe ultimul drum

Primarul din Adamclisi, Emilian Burcea, a fost condus, joi, pe ultimul drum, dupa ce, a incetat din viata, in urma unui infarct, la varsta de 40 de ani.
Adamclisi s-a transformat, timp de cateva ore, intr-o comuna a durerii, in care timpul s-a oprit in loc. Alaturi de membrii familiei Burcea s-au aflat presedintele si vicepresedintii Consiliului Judetean Constanta (CJC), consilieri locali municipali, consilieri judeteni, consilieri locali, primari din intregul judet, deputati si senatori, directori din CJC si Primaria Constanta, sute de locuitori si copii cu zeci de coroane de flori, care au dorit sa ii aduca un ultim omagiu celui ce a fost Emilian Burcea, primarul popular care a stiut sa castige increderea locuitorilor comunei, fiind ales, in 2008, pentru a doua oara, in functia de edil al comunei Adamclisi.
Presedintele CJC, Nicusor Constantinescu, a declarat ca sufletul lui Emilian Burcea va ramane mereu printre noi, insa datoria celor care i-au fost alaturi este sa ii continue proiectele: „Am simtit ca in sufletele noastre, al meu, al dumneavoastra si al copiilor ce se afla astazi aici sunt intr-o uniune cu sufletul lui Emilian Burcea. Vreau sa ducem mai departe proiectele pe care le-a inceput Emilian Burcea. Vom face in continuare proiecte de infrastructura, vom reabilita Monumentul de la Adamclisi si sistemele de alimentare cu apa din toata comuna. Vom face toate acestea pentru copiii nostri si pentru cei care vor veni dupa noi”.
La randul lor, parlamentarii si primarii prezenti la Adamclisi au recunoscut, la unison, ca Emilian Burcea era un om gospodar. Memoria primarului din Adamclisi va ramane mereu vie pentru toti cei care l-au cunoscut si l-au apreciat ca om si ca primar.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*