Administrație locală

Festivitate de sfarsit de an la Gradina

Sfarsit de an scolar cu emotii mari si bucurii pe masura pentru elevii scolilor din localitatile Cheia si Gradina. Festivitatea de incheiere a anului scolar 2008-2009 a avut loc joi, 11 iunie la Caminul Cultural din Gradina.

La serbare au fost prezenti primarul comunei Gradina Gabriela Iacobici, elevii celor doua scoli, parinti si rude ce au dorit sa fie alaturi de copii in aceasta zi importanta. Manifestarea a debutat cu un spectacol artistic oferit de scolarii unitatilor de invatamant din comuna, si de talentele deja consacrate ce au adus faima localitatii (Ancuta Mocanu, mentiune la Festivalului &Cintec drag din Dobrogea”). Gheorghin Dumitru este un alt scolar ce a obtinut un rezultat bun la concursul de desene organizat de Consiliul Judetean Constanta in ianuarie cu tema 1859 – Unirea Principatelor. Totodata, trei elevi ai scolii din comuna au fost premiati la concursul de desene cu tema &Copiii Romaniei si Parlamentul European”. &Pe parcursul anului scolar am incercat sa creez conditii mai bune de invatat pentru elevii din comuna. Am asigurat caldura si curatenie in scoli, un mijloc de transport pentru copii si vreau sa avem si un teren de sport modern in localitate. Ma zbat sa realizez mult mai multe lucruri bune pentru copiii nostri din Gradina si Cheia care ne-au adus satisfactii foarte multe si de ale caror rezultateobtinute la concursurile organizate de Consiliul Judetean si la olimpiade ne mandrim. Multumim sponsorilor care ne-au sprijinit in acordarea unor premii in bani elevilor merituosi”, a declarat Gabriela Iacobici, primarul comunei Gradina.

Adina Iacobici, Gheorghe Fologea, Mihai Palmes, Vasile Balaban, Danut Beregoi, Aura Teodor, Petre Padeanu au sponsorizat actiunea cu cate 500 de lei. Cameliu Babinciuc, Ion Iacobici, Feuzi Feizula, Ghionul Mustafa, Tocea Stelica au contribuit cu 1000 de lei fiecare. Astfel, pe langa coronita, o diploma, si o carte scolarii cu rezultate foarte bune la invatatura au primit din partea sponsorilor premii in valoare de 400, 200, sau 100 de lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*