Administratia din Eforie sustine organizarea Campionatul National de Aikido Katana

15 Mai 2009, Bogdan Chirita

Sport

Primaria orasului Eforie si Clubul Sportiv Aikido, tot din Eforie, organizeaza, in perioada 15 - 17 mai, Stagiul National de Aikido si Campionatul National de Aikido Katana. Acest Stagiu National reprezinta cea mai inalta forma de pregatire sportiva si este dedicat atit instructorilor, cit si practicantilor de aikido.

Campionatul National de Aikido Katana este, in schimb, o forma de demonstrare a maiestriei practicantilor si instructorilor, prin minuirea sabiei traditionale japoneze - katana. La cele doua manifestari vor participa atit copii, cit si seniori, astfel ca spectatorii vor putea urmari un spectacol de adevarata arta sportiva. La aceasta actiune si-au anuntat participarea peste 120 de instructori si practicanti.

Unul dintre principalii sustinatori ai competitiei este Primaria Eforie, care pune la dispozitie, pentru derularea activitatilor, sala de sport din Eforie Nord si promoveaza evenimentul pe plan local. "Noi sustinem permanent activitatile sportive din Eforie, pentru ca tinerii, si nu numai, trebuie sa aiba o alternativa pentru petrecerea timpului liber in mod sanatos. in plus, este o oportunitate de a promova orasul nostru, pentru ca avem o serie de manifestari culturale si sportive care tind sa devina traditionale. in acest fel, asiguram si un plus financiar in capetele de sezon, pentru ca noi, ca edili, avem misiunea de a sprijini in toate felurile posibile dezvoltarea afacerilor locale", a declarat primarul din Eforie, Ovidiu Brailoiu.

Stagiul National se va derula in sala de sport din Eforie Nord vineri, de la ora 19.00, iar simbata si duminica, incepind cu ora 10.00. Campionatul National de Aikido Katana va avea loc simbata, tot in sala de sport din Eforie Nord, intre orele 12.00 si 16.00. Intrarea la aceste manifestari este libera pentru publicul spectator. "Colaborarea cu Primaria Eforie este una importanta si sint convins ca vom beneficia si pe viitor de sprijin din partea lui Ovidiu Brailoiu. Aikido este singura arta martiala non-agresiva si sintem incintati ca are o priza din ce in ce mai mare, in special in rindul copiilor si tinerilor", a declarat presedintele Clubului Sportiv Aikido Eforie, Ion State. Stagiul va fi condus de catre maestrul Dan Corneliu Ionescu - 8 DAN Aikido, presedinte al Federatiei Romane de Aikido si presedinte al Confederatiei Europene de Aikido.

Articole din editia din data de 15 Mai 2009

 • Hotelul Complexului Sportiv din Medgidia, concesionat in schimbul unei varuieli

  Sport
 • Administratia din Eforie sustine organizarea Campionatul National de Aikido Katana

  Sport
 • Sedinta de consiliul judetean

  Sport
 • Cernavoda orasul meu fara droguri

  Sport
 • Campanie de infrumusetare a orasului Mangalia

  Sport
 • Articole din aceeasi categorie

 • Medalii pentru sportivii C.S. Marina Constanța obținute la Ju-Jitsu WORLD CUP

  Sport
 • Sportivii C. S. Dacia Mircea Vodă prezenți la Campionatul Internațional de Kung Fu Cup 2019

  Sport
 • Sportivele CS Medgidia activează în Divizia Speranțe a Campionatului Național de Volei

  Sport
 • Medalii pentru sportivii din Medgidia în cadrul Campionatului Național Individual de Lupte 2019

  Sport
 • Incepe noul sezon de handbal

  Sport
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771