Administrație locală

Primaria Cogealac va avea un sediu nou

Prioritatea administratiei locale din Cogealac va demara un program de realizare a unei retele de apa si canalizare in Cogealac si Tariverde.
Proiectul prevede construire a doua statii de epurare, in localitatile Cogealac si Tariverde, amenjarea canalizarii in cele doua sate si implementarea sistemului de alimentare cu apa in Tariverde. Reprezentatii Primariei Cogealac sustin ca programul se va desfasura pana in anul 2012.
in satul Tariverde se va amenja retea de apa pe aproximativ 11.000 metri patrati. 85% din finantare provine de la bugetul de stat, iar 15% din partea Consiliului Local. &Este un lucru necesar pentru comuna si pentru locuitorii ei. Apa este foarte infectata si vom fora pana la 200 de metri adancime”, a declarat Cati Hristu, primarul comunei Cogealac.
Potrivit declaratiilor edilului din Cogealac, vor fi asfaltate 4km de drum. Vom asfalta drumurile cele mai proaste din comuna, a adaugat Hristu. Cea mai mare problema a satenilor, privind pasunatul, a fost solutionata. &Am cultivat aproximativ 200 de hectare de pasune, care vor fi puse la dispozitia crescatorilor de animale.”, a specificat edilul Cati Hristu.
Alte proiecte importante ale primarului din Cogealac sunt realizarea unui sediu nou si modern al primariei si amenajarea a patru fantani arteziene.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*