Sedinta de consiliu la Saligny

Februarie 2009, Bogdan Chirita

Administratie locala
Vineri, 27 februarie, incepand cu ora 14,30 a avut loc sedinta ordinara a Consiliui Local Saligny a lunii februarie. Pe ordinea de zi au fost 13 proiecte supuse spre aprobare.
Primul punct de pe ordinea de zi a fost reprezentat de aprobarea majorarii taxei de concesiune si inchiriere cu indicele de inflatie.
Unul dintre cele mai importante proiecte a fost cel legat acordarea unor ajutoare de inmormantare pentru cazurile sociale din comuna Saligny.Cel de-al treilea punct de ordinea de zi a fost aprobarea contractului colectiv de munca nr.1496/19.02.2009, incheiat intre Primaria Saligny si Sindicatul &Tomis al lucratorilor din Administratia Publica si Serviciile Publice”.
Consilierii locali au mai aprobat Acordul Colectiv de Munca nr. 467/19.02.2009, incheiat intre Primaria Saligny si Sindicatul &Tomis al lucratorilor din Administratia Publica si Serviciile Publice”, vanzarea prin negociere directa a unei suprafete de 2.118 mp catre Georgescu Maricica din localitatea Stefan cel Mare, ca diferenta de teren rezultata in urma masuratorilor cadastrale.
Un alt proiect important supus spre aprobare a fost cel privind aprobarea modificarii structurii de functii, precum si aprobarea organigramei si numarului de personal din cadrul aparatului de specialitate al Primariei Saligny.
La punctul numarul 10 s-a supus spre aprobare inchirierea prin licitatie publica a unui teren in suprafata de 50 metri patrati din localitatea Stefan cel Mare.
Alte proiecte aprobate de Consiliul Local au fost: vanzarea prin licitatie publica a unei suprafete de 1000 de mp, modificarea HCL nr.10/30.01.2009 privind concesionarea prin licitatie publica a unui teren de 6.000 de mp din localitatea Faclia, vanzarea prin licitatie publica a unei suprafete de 1.083 mp din Saligny, studiul de fezabilitate & Parc Agrement”, si aprobarea obligatiei de plata a impozitului pentru terenuri concesionate/inchiriate pentru terenurile de pe raza comunei Saligny.
Punctul 9 de pe ordinea de zi privind aprobarea vanzarii prin licitatie publica a suprafetei de 8000 mp, teren ce se afla in extravilanul localitatii Saligny a fost singurul proiect care nu a intrunit numarul de voturi necesar pentru a fi aprobat.
Restul proiectelor au fost aprobate in unanimitate de consilierii locali.

Articole din editia din data de Februarie 2009

 • Bolnavii Spitalului din Medgidia, terorizati de gandaci

  Administratie locala
 • Proiect respins de consilierii locali din Independenta

  Administratie locala
 • Locuitorii din Silistea vor avea acces la internet si telefon fix

  Administratie locala
 • Sedinta de consiliu la Saligny

  Administratie locala
 • UE permite acordarea ajutoarelor de stat \

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Tuzla suspendă programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771