Liga primarilor si consilierilor PSD, reinfiintata la Constanta

20 Februarie 2009, Bogdan Chirita

Politic
Primarii PSD de comune, orase si municipii s-au intilnit, ieri, in prima sedinta de lucru de la recenta reinfiintare a Ligii Judetene a Primarilor si Consilierilor PSD.
La intilnire a participat si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, cei doi vicepresedinti, Cristinel Dragomir si Cristian Darie, dar si prefectul judetului Constanta, Tit-Liviu Brailoiu.
Pe ordinea de zi a sedintei de ieri s-a aflat prezentarea statutului Ligii Nationale a Primarilor si Consilierilor PSD, prezentarea activitatii Ligii Judetene, organizarea si functionarea Ligii de la nivel local, dar si alegerea organelor de conducere ale Ligii.
Astfel, la conducerea acestei structuri asociative se afla, incepind de miercuri, primarul comunei Agigea, Cristian Cirjaliu. De asemenea, au fost alesi trei vicepresedinti si opt membri reprezentanti ai celor opt colegii existente in judetul Constanta.
Fiind impartiti pe zone, functia de vicepresedinti o au, incepind de ieri, primarul Navodariului, Nicolae Matei, primarul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi, si primarul comunei Chirnogeni, Gheorghe Manta.
Functia de secretar o detine primarul orasului Cernavoda, Mariana Mircea, iar cei opt membri reprezentativi pentru Liga Judeteana a Primarilor si Consilierilor PSD sint: primarul comunei Lumina, Dumitru Chiru, cel al comunei Tortomanu, Lucian Chitic, primarul comunei Ostrov, Nicolae Dragomir, primarul comunei Pestera, Valentin Vrabie, primarul comunei Tuzla, Constantin Micu, edilul comunei Topraisar, Gheorghe Stelian, edilul comunei Topalu, Gheorghe Murat, si primarul orasului Negru Voda, Ion Nicolin.
&Am reinfiintat aceasta Liga, care cred ca ne va ajuta foarte mult in comunicarea pe care noi o avem cu autoritatile judetene. Una e sa mearga 50 de primari la usile institutiilor unde avem de rezolvat diverse probleme si altceva e sa inaintam un document complet, in care sa fie cuprinse aceste probleme. Oricum, problemele pe care le avem nu difera prea mult de la o localitate la alta, avind in vedere specificul, care este acelasi&, a declarat primarul comunei Crucea, la initiativa caruia s-a reinfiintat Liga, Gheorghe Frigioi.
Edilii PSD din judetul Constanta au discutat timpul intilnirii de ieri despre problemele administratiei publice locale prevazuta in agenda comunelor, precum si declaratia de sustinere a agendei, care va fi inaintata presedintelui PSD, Mircea Geoana. &Am reinfiintat aceasta Liga, care cred ca ne va ajuta foarte mult in comunicarea pe care noi o avem cu autoritatile judetene. Una e sa mearga 50 de primari la usile institutiilor unde avem de rezolvat diverse probleme si altceva e sa inaintam un document complet, in care sa fie cuprinse aceste probleme”, a precizat primarul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi.

Articole din editia din data de 20 Februarie 2009

 • Proiectul de locuinte ieftine pentru tineri prinde contur si la Medgidia

  Politic
 • Scandal la Discoteca Teachers

  Politic
 • Licitatie pentru delegarea serviciului de transport local

  Politic
 • Drumurile din Medgidia vor fi reparate

  Politic
 • Expozitie de porumbei la Medgidia

  Politic
 • Articole din aceeasi categorie

 • Scrisoarea deschisă a primarului Valentin Vrabie către locuitorii municipiului

  Politic
 • Dragnea da asigurari ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise NU va fi modificata: Poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu

  Politic
 • Alegeri partiale in comuna Nicolae Balcescu

  Politic
 • Alegeri parlamentare: S-a tras la sorti ordinea de pe buletinele de vot

  Politic
 • Dragnea ameninta cu anticipate in cazul in care Iohannis nu numeste premierul PSD-ALDE

  Politic
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771