Sensuri giratorii la Tuzla

20 Februarie 2009, Bogdan Chirita

Administratie locala
Administratia locala din comuna Tuzla va demara in acest an un proiect de constructie a doua sensuri giratorii. Acestea vor fi amplasate in centrul localitatii langa biserica si la iesire din comuna spre orasul Mangalia. &Am luat aceasta hotarare deoarece cei de la Drumurile Nationale nu au fost de acord ca sensul giratoriu sa se realizeze in partea stanga spre drumul national”, a declarat primarul comunei Tuzla Constantin Micu.
Edilul a mai spus ca pentru realizarea proiectului se vor demola chioschiurile din zona si se va intra si in spatiul bisericii pentru a largi soseaua. La ambele sensuri vor fi construite fantani arteziene, vor fi plantate flori si va exista o instalatie de iluminat. &Fantana va fi de tip papadie ca cea de la intrarea in statiunea Mamaia”, a spus primarul.

Primaria va angaja zece persoane
in acest an se va finaliza si construirea noii primarii. Potrivit declaratiilor primarului ultima placa a fost turnata la noua primarie urmand sa se construiasca mansarda. Lucrarile au demarat in luna august a anului trecut si se vor incheia anul acesta in preajma sarbatorilor pascale. Constructia va avea 800 de metri patrati si va fi formata din parter, un etaj, si o mansarda. Cladirea va contine o sala de conferinte, grupuri sanitare in interior, o arhiva si zece birouri. in aceeasi perioada se va modica organigrama Primariei Tuzla si vor fi angajate circa 10 persoane.

Cimitirul va fi imprejmuit
Un alt proiect de pe ordinea de zi a administratiei locale este imprejmuirea gardului de la cimitirul ortodox din localitate. Acesta va avea 150 de metri si va fi pus in urmatoarele zile, urmand a fi montata si o poarta. &Gardul a fost realizat cu fonduri de la bugetul local. Dorim ca cimitirul sa fie administrat de o firma particulara. in prezent este multa mizerie in cimitir, si nu sunt alei. Nu se poate continua in acest fel. Vom scoate la licitatie acest serviciu pentru a reglementa situatia”, a concluzionat primarul.

Articole din editia din data de 20 Februarie 2009

 • Proiectul de locuinte ieftine pentru tineri prinde contur si la Medgidia

  Administratie locala
 • Scandal la Discoteca Teachers

  Administratie locala
 • Licitatie pentru delegarea serviciului de transport local

  Administratie locala
 • Drumurile din Medgidia vor fi reparate

  Administratie locala
 • Expozitie de porumbei la Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Lucrările de extindere a școlii din Lespezi continuă

  Administratie locala
 • Proiecte de anvergură pentru dezvoltarea comunei Pantelimon

  Administratie locala
 • Saraiu, o comună europeană

  Administratie locala
 • Localitățile Dorobanțu și Nicolae Bălcescu vor avea piețe moderne

  Administratie locala
 • Marcela Rădulescu: „Vreau să construiesc pentru comuna mea, pentru oamenii și copiii din comunitatea Ion Corvin!!!”

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771