Administrație locală

Biserica in satul Dropia

An incarcat si pentru reprezentantii administratiei publice din Tortoman.

Primaria si Consiliul Local vor sa deruleze o serie de programe de modernizare a institutiilor publice locale. in primul rand este vizat vechiul sediu al Primariei, in vederea transformarii sale in gradinita cu program normal.

Primarul din Tortoman, Lucian Chitic, sustine ca gradinita se va inaugura in februarie, iar fondurile au fost alocate de Consiliul Local si Consiliul Judetean Constanta. Pietruirea a cel putin 2 kilometri de drum comunal, achizitionarea si dotarea bisericii cu centrala termica, amenjarea unui loc de joaca pentru copii in spatele gradinitei si continuarea lucrarilor de reabilitare a caminului cultural sunt alte prioritati ale sefului administratiei publice locale.

in satul Dropia, primarul Chitic doreste sa construiasca un lacas de cult si sa finalizeze programul de iluminat public. Pe lista investitiilor sunt prevazute si amenjarea trotuarelor de pe DJ 224 si extinderea iluminatului public in cartierul NATO. &Daca voi reusi sa realizez macar 80% din aceste proiecte voi fi implinit, pentru ca doresc ca locuitorii sa fie multumiti de activitatea mea”, a mai spus primarul din Tortoman.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*