Actualitate

Skateparcul din Medgidia a devenit o ruina

Spatiul amplasat in parcul central 1 Mai langa faleza canalului Dunare – Marea Neagra fost inaugurat anul trecut de fosta administratie locala pe 9 mai, de Ziua Europei.

Desi la inceput copii si parinti erau bucurosi ca exista un loc in care tinerii pot practica un nou sport, acum skateparcul este o ruina.

La inaugurarea parcului exista un panou cu inscrisul &Acest loc este al dumneavoastra Protejati-l” insa fraza a fost inlocuita cu expresii colocviale ale tinerilor rebeli ai municipiului.

Protejarea spatiului a fost probabil ultimul lucru la care s-au gandit distrugatorii acestui loc. Toate rampele au fost distruse si gaurite iar altele au fost pur si simplu &scoase din temelii”. Bidoanele goale de bere sau bauturi racoritoare, cojile de seminte, paharele de unica folosinta si mucurile de tigari sunt dovezi ale petrecerilor date de tineri. Totusi autorii acestui dezastru sunt necunoscuti.

Daca pana acum cateva luni skateparcul era un loc in care tinerii discutau si se intreceau in skateboarding sau role, in prezent amplasamentul este freceventat doar de cei in stare de ebrietate sau de teribilistii care se pot lauda cu devastarea locului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*