Social

Servicii medicale moderne la Harsova

La propunerea conducerii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Constanta, locuitorii orasului Harsova ar putea sa beneficieze de noi servicii medicale.

Potrivit presedintelui/director al CJAS, dr. Liviu Mocanu, este posibil ca in localitate sa se infiinteze un centru medico-social, dar si un centru de permanenta, si asta chiar daca in localitate exista o linie de grada. &Vom cere o derogare de la lege pentru ca linia de garda existenta nu este deloc una complexa. Consideram ca un centru de permanenta la Harsova este binevenit, ca oamenii de acolo au nevoie de servicii medicale de permanenta”, a mai spus dr. Mocanu. Seful CJAS apreciaza ca in cel mult doua saptamani va sosi un acord prin intermediul Autoritatii de Sanatate Publica Judeteana Constanta.

in alta ordine de idei, autoritatile locale continua seria investitiilor in proiecte de infrastructura. Consiliul Judetean Constanta a alocat la sfarsitul lunii trecute 400.000 lei Consiliului Local Harsova. Primarul Tudor Nadrag va investii fondurile in infrastructura si dezvoltare locala.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*