Loturi pentru tinerii casatoriti, in satul Viisoara

5 Decembrie 2008, Bogdan Chirita

Administratie locala
Consilierii locali din Cobadin au aprobat recent rectificarea bugetara pentru rezolvarea unor probleme urgente in domeniul invatamantului.
Pe ordinea de zi a sedintei s-a aflat si stabilirea conditiilor de acordare a locurilor pentru casa in satul Viisoara. &Am parcelat deja 30 de loturi, in suprafata de 700-800 de metri patrati. Consiliul Local trebuie sa mai stabileasca ce suprafete acordam tinerilor casatoriti, dar si altor categorii de solicitanti.
Intentionam sa inventariem terenurile din Cobadin si sa realizam si aici parcelari. in zona fostului Compex zootehnic exista si infrastructura necesara”, a declarat primarul din Cobadin, Cristian Telehoi. El a specificat ca va oferi celor 1500 de copii daruri cu ocazia sarbatorilor de iarna. &Urez cetatenilor din localitate multa sanatate, sa fie mai buni si sa aiba un an nou 2009 plin de fericire si prosperitate”, a specificat Cristian Telehoi.

Inaugurarea statiei de epurare

Primarul comunei Cobadin, Cristian Telehoi, si directorul RAJA Constanta, Felix Stroe, au inaugurat, la sfarsitul lunii noiembrie noua statie de epurare din comuna, realizata cu ajutorul unor specialisti belgieni, care au montat echipamentele in numai doua saptamani.

Proiectul statiei de epurare a fost derulat de Primaria Cobadin, prin intermediul Consiliului Judetean Constanta (CJC), cu fonduri de la UE, si a cuprins construirea unei statii de epurare monobloc a apelor uzate din toata localitatea, care, dupa tratare, urmeaza a fi folosite in agricultura.

intreaga investitie pentru functionarea statiei de epurare din Cobadin se ridica la aprox. 610.000 euro. Primarul Cristian Telehoi a declarat ca statia modulara va deservi aproximativ 1.000 de gospodarii, iar pe parcus ce reteaua de canalizare a comunei va fi extinsa, se poate mari si capacitatea statiei.

Directorul RAJA Constanta, Felix Stroe, a declarat, la randul sau, ca statia este unul dintre sutele de obiective pe care conducerea judetului le-a realizat in ultimii patru ani. Conducerea administratiei locale si cea a Regiei Atutonome Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Vasile Moldovanu, au inaugurat noul tronson al DJ 391, care a fost modernizat pe o portiune de 2,4 kilometri, in interiorul localitatii Cobadin, pentru care s-au alocat aproximativ 17 miliarde de lei vechi.

Articole din editia din data de 5 Decembrie 2008

 • Taximetristii indepartati de la poarta Spitalului Municipal

  Administratie locala
 • Site-ul Primariei Medgidia, o pa(ra)gina web

  Administratie locala
 • Primul premiu Mehmet Niyazi

  Administratie locala
 • Ziua Nationala sarbatorita la Medgidia

  Administratie locala
 • 6 PSD, 4 PDL si 3 PNL

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

  Administratie locala
 • Strada Școlii și strada Bisericii din localitatea Răzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamnă bogată în lucrări la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarelă pietonală în Peștera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771