SENOL ZEVRI:

7 Noiembrie 2008, Bogdan Chirita

Politic

Sunt funciarmente onest, incapabil sa mint sau sa fac rau in mod fundamental. Incerc sa-mi conduc viata si sa fac politica pe baza unor principii, ceea ce ma face de multe ori sa-mi sacrific propriul interes.”

Membru al echipajului PD-L Constanta, Zevri Senol isi depune candidatura pentru Colegiul 2, Camera Deputatilor si isi asaza toate actiunile in slujba societatii.

Orientat spre filosofie, trecut prin sistemele complexe ale managementului, viitorul deputat este carmuit in viata de seriozitatea, acuratetea si principialitatea punctelor sale de vedere.

Senol Zevri are 46 de ani si este casatorit. Are doi copii, un baietel de 9 ani, Onur, si o fetita de 7 ani, Melike. Acestia sunt marea sa mandrie. Asa cum spune deseori despre sine, analiza diverselor aspecte ale vietii si, mai ales concluziile acestor analize ii confera o uriasa responsabilitate morala.

De-a lungul vietii sale, Zevri Senol s-a dovedit un impatimit al lucrului bine facut si un militant pentru evolutia societatii atat in spirit, cat si in cuget.
Intr-o perioada in care sensul scolii si-a pierdut mult din valoare, el a continuat sa se instruiasca si sa perfectioneze continuu, in cautarea rostului sau pamantean. A absolvit Facultatea de Filosofie si Facultatea de Relatii Internationale, a urmat si finalizat cu succes studii in domeniul integrarii europene in Amsterdam, precum si de management (MBA) in Bled- Slovenia.
Intr-o perioada cand in Romania despre NATO si Uniunea Europeana se vorbea mai mult la modul teoretic, Senol Zevri a vizitat sediile centrale ale celor doua organizatii internationale, afland la fata locului importanta lor pentru tara noastra.

In calitate de Director Executiv, Directia Strategii, Politici si Programe din cadrul Primariei Municipiului Medgidia, Senol Zevri a avut o serie de initiative printre care amintim: semnarea a trei contracte de finantare PHARE, de asemenea elaborarea planului de dezvoltare strategica a Medgidiei. Proiectul parcului industrial a fost initiat de el; contactat fiind de profesorul turc Aksu, i-a prezentat proiectul primarului Dumitru Moinescu, iar concluzia comuna a fost: "E o idee prea nebuneasca si prea frumoasa ca sa nu incercam s-o realizam!". De asemenea, proiectul soselei de centura a fost realizat sub directa sa indrumare.

Ecologist convins si constient de nevoia acuta de primenire a valorilor societatii, Senol Zevri a condus un proiect PHARE in valoare de 100.000 euro, cu participare internationala (Olanda si Bulgaria) in domeniul managementului integrat al zonei costiere si a coordonat doua campanii publice la nivel national si local in domeniul mediului si al apararii drepturilor cetatenesti, in cadrul Organizatiei Non-guvernamentale Ecologiste Mare Nostrum.

Cuvintele sale il definesc profund si dau greutate faptelor care vor urma in calitate de deputat:
"Sunt un om destept, scolit, capabil, dar, mai ales, sunt un om bun! E nevoie ca tara asta sa fie condusa de oameni buni, e nevoie sa punem, din nou, la temelia acestei tari, bunul simt si valorile fundamentale pe care le-am invatat din povestile copilariei, in care binele se lupta cu raul, si binele invingea!

Fac politica cu oameni, pentru oameni. Daca, in general, politicienii fac politica pentru politicieni, pentru mine politica trebuie sa fie o relatie directa intre politician si electorat, iar obiectivul meu e sa raspund in cea mai mare masura posibila asteptarilor electoratului. Relatia este mijlocita de cateva aspecte:
1asumarea contactului direct cu cetateanul
2construirea unei relatii de lunga durata bazate pe incredere si respect
3adevarurile fundamentale, caci scopul politicii trebuie sa se refere la temeiurile de durata si consistente ale societatii.

Promit sa ofer oamenilor garantia promovarii unui set de valori in care ei insisi cred cu tarie. Vreau ca cetatenii acestei tari sa stea pe propriile picioare si sa gandeasca: sunt o fiinta umana de sine statatoare, cu drepturi inalienabile, tara asta sta pe umerii mei, vreau sa ma reprezinte cineva care ma considera si ma trateaza ca pe o fiinta umana de sine statatoare, care imi respecta si apara drepturile si care sunt sigur ca va avea grija de tara asta care este a mea! Il votez pe Zevri asta, care este un om ca si mine, care tine cu mine, imi vrea binele, pentru ca are are constiinta lui proprie si constrangatoare."


Articole din editia din data de 7 Noiembrie 2008

 • Municipalitatea Medgidia a uitat gunoiul menajer pe strazi

  Politic
 • Tit-Liviu Brailoiu

  Politic
 • LIVIU BRAILOIU, senatorul care il detroneaza pe Puiu Hasotti

  Politic
 • SENOL ZEVRI:

  Politic
 • Lucian Balut: "Indemnizatia de deputat de simte in bugetul familiei"

  Politic
 • Articole din aceeasi categorie

 • Scrisoarea deschisă a primarului Valentin Vrabie către locuitorii municipiului

  Politic
 • Dragnea da asigurari ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise NU va fi modificata: Poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu

  Politic
 • Alegeri partiale in comuna Nicolae Balcescu

  Politic
 • Alegeri parlamentare: S-a tras la sorti ordinea de pe buletinele de vot

  Politic
 • Dragnea ameninta cu anticipate in cazul in care Iohannis nu numeste premierul PSD-ALDE

  Politic
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771