Consiliul Judetean a asigurat finantarea drumului comunal Pantelimon-Nistoresti

Noiembrie 2008, Bogdan Chirita

Administratie locala
Primaria Pantelimon desfasoara lucrari de reabilitare a drumului comunal 75, proiectul vizand aproape sase kilometri din drumul care fac legatura intre localitatile Pantelimon - Pantelimonul de Jos - Nistoresti - Runcu, cu scopul de a extinde traseul microbuzelor pentru calatori si de a oferi locuitorilor din Pantelimonul de Jos si Nistoresti posibilitatea de a se deplasa cu mijloacele de transport in comun. Primarul din Pantelimon, Vasile Neicu, a declarat ca banii pentru finantare sunt asigurati de Consiliul Judetean Constanta, iar trei miliarde lei vechi deja au fost repartizati bugetului local.

Din cauza drumurilor impracticabile, microbuzele nu asigurau decat traseul dintre Pantelimon si Runcu. &Lucrarile pentru modernizarea portiunii de drum au inceput pe 25 august si, potrivit contractului, ar trebui sa se finalizeze la sfarsitul anului in curs”, a declarat primarul din Pantelimon, Vasile Neicu.
Licitatia pentru realizarea lucrarilor de reabilitare in Pantelimon a fost castigata de Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri. &Proiectul este finalizat in proportie de 75%. Pe masura ce se realizeaza pietruirea, se inainteaza si cu asfaltarea. Aceeasi echipa se ocupa atat de pietruire cat si de asfaltare”, a mai declarat primarul.

Administratia locala din Pantelimon se pregateste inca de pe acum pentru a intampina iarna. &Am cumparat in primavara o cantitate de 200 de metri steri de lemne pentru iarna, pentru a nu cheltui asa de mult, deoarece, de obicei, in toamna, pretul acestora creste.
in completare am achizitionat, recent, si 10 tone de cocs, care ne vor ajunge pana in mai pentru incalzirea unitatilor de invatamant”, a declarat primarul comunei, Vasile Neicu.

in satul Pantelimon, Scoala generala se incalzeste prin 27 de calorifere pozitionate in opt sali de clasa, in cancelarie si in laboratoarele de biologie si informatica, iar Caminul Cultural din Pantelimon este dotat cu o centrala electrica, restul unitatilor scolare, precum si Primaria urmand sa fie incalzite cu ajutorul sobelor de teracota. Valoarea achizitionarii combustibilului solid a fost de 12.319 lei, banii provenind din bugetul local.

Articole din editia din data de Noiembrie 2008

 • Municipalitatea Medgidia a uitat gunoiul menajer pe strazi

  Administratie locala
 • Tit-Liviu Brailoiu

  Administratie locala
 • LIVIU BRAILOIU, senatorul care il detroneaza pe Puiu Hasotti

  Administratie locala
 • SENOL ZEVRI:

  Administratie locala
 • Lucian Balut: "Indemnizatia de deputat de simte in bugetul familiei"

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Tuzla suspendă programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771