Politic

PRM a depus candidaturile pe ultima suta de metri

Ultima zi de depunere a candidaturilor pentru Senatul Romaniei si pentru Camera Deputatilor a fost aglomerata pentru reprezentantii Biroului Electoral Judetean (BEJ) Constanta.

Marti dupa-amiaza, in jurul orei 14.00, si-au depus candidaturile si reprezentatii PRM Constanta.

La alegerile parlamentare din 30 noiembrie, din partea filialei de la malul marii, pentru Senatul Romaniei vor candida: Radu Comanici, Mircea Stoian, Valentin Vrabie si Slaniceanu Constantin, iar pentru Camera Deputatilor, se vor prezenta in fata alegatorilor 10 candidati: Dumitru Suta, Gheorghe Grosu, Manole Costache, Viorel Chiurtu, Nicolae Gheorghe, Stere Bajdu, Ion Moraru, Rodica Lapuste, Cristina Raluca Dincu si Mihaela Darie.

Presedintele interimar al filialei constantene, Nicolae Gheorghe, a declarat ca spera sa obtina rezultate bune la alegeri. &Am depus o lista completa, 10 candidati pentru Camera Deputatilor (CD) si patru pentru Senat. Speram sa fie un scrutin cu succes pentru noi si PRM sa fie in continuare reprezentant in Parlamentul Romaniei, la Camera si Senat. Nadajduim ca filiala de la Constanta sa fie unul dintre bastioanele PRM pentru Parlament. Speram sa obtinem macar cate un mandat pentru fiecare din cele doua camere pentru judetul Constanta”, a declarat Gheorghe.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*