PROIECTE DE HOTAR┬RE APROBATE LA SEDINTA ORDINARA A CONSILIULUI LOCAL CERNAVODA

Decembrie 2006, Bogdan Chirita

Administratie locala

Luni 27.11.2006, orele 17.00, in sala 10, a avut loc sedinta ordinara a Consiliului Local Cernavoda, unde s-au discutat proiecte de hotarare, rapoarte si informari pe ordinea de zi. Domnul primar al orasului Gheorghe Hansa impreuna cu consilierii locali au votat in unanimitate si au aprobat urmatoarele proiecte:
- proiectul de hotarare privind aprobarea statului si actului constitutiv al Fundatiei pentru dezvoltare regionala Cernavoda; proiectul de hotarare privind aprobarea programului de ocupare a fortei de munca, si acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei cu lemne, carbuni, combustibili petrolieri; s-a aprobat incheierea unui Protocol de Colaborare intre Consiliul Local Cernavoda si Patronatul intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta cat si incheierea unui Protocol de Parteneriat intre Consiliul Local si Directia pentru Tineret judeteana Constanta. in urma deciziilor luate in sedinta, s-a aprobat nominalizarea si schimbarea destinatiei din "locuinta de serviciu" in "locuinta" a unui apartament situat in strada Medgidiei, cu contract de folosinta.
De asemenea s-a mai aprobat:
- schimbarea destinatiei din spatiu comercial in locuinta a imobilului situat in str. Av. Iancu din Cernavoda; schimbarea destinatiei a unor spatii situate in str. Unirii - Piata Unirii din ECONOMAT in suprafata de 34, 45 mp in spatiu comercial "alimentar- nealimentar", si din spatiu comercial nr 2 - etaj in birou casierie; stabilirea destinatiei unor terenuri pentru "amplasarea de constructii provizorii - garaje" si aprobarea inchirierii lor, conform anexei; actualizarea pretului de pornire la licitatie pentru spatiile cu alta detinatie si terenurile ce se inchiriaza pentru amplasare de garaje, spatiile comerciale, precum si actualizarea pretului de inchiriere pentru teren in folosinta, arabil din pasune, adaposturi pentru animale, a taxelor de pasunat si terenurile inchiriate pentru construire alei si scari de acces la apartamentele transformate in spatii comerciale; prelungirea pentru o perioada de doi ani a contractelor de inchiriere pentru terenurile pe care sunt amplasate constructii prvizorii cu destinatia "spatii comerciale"; aprobarea prelungirii pe o perioada de cinci ani a contractelor de inchiriere pentru terenurile pe care sunt amplasate constructii provizorii cu destinatia "garaje"; inceperea actiunii de introducere in intravilanul orasului Cernavoda a suprafetei de 10,5 ha teren situat in zona "hinog" a suprafetei de 25 ha teren situat in zona Dj 223 Cernavoda - Seimeni cu destinatia constructii; modificarea Programului de investitii pe anul 2006; s-a aprobat proiectul de hotarare privind rectificarea de buget, de preluarea fara plata a unor mijloace de transport disponibilile de Inspectoratul de Jandarmi Constanta, cat si proiectul de hotarare ce cuprinde aprobarea unei sume in vederea achitarii chiriei pentru persoanele afectate de inundatii si incendii.
Totusi au fost amanate 2 proiecte:
- proiectul de hotarare privind aprobarea vanzarii unor terenuri conform anexei; poiectul de hotarare privind stabilirea destinatiei terenului in suprafata de 72 mp, situat in str. Salciei, langa Piata Columbia, pentru spatiu comercial si concesionarea lui.
Sedinta a culminat cu o conversatie in ceea ce priveste problemele primarului, urmate de cateva declaratii politice, incheindu-se astfel cu intrebari si interpelari.

Album foto

 • Articole din editia din data de Decembrie 2006

 • Administratiile locale cauta fonduri pentru gestionarea sistemului de invatamint

  Administratie locala
 • PROIECTE DE HOTAR┬RE APROBATE LA SEDINTA ORDINARA A CONSILIULUI LOCAL CERNAVODA

  Administratie locala
 • SEMINARUL DE LA CNE CERNAVODA

  Administratie locala
 • SARBATOAREA ZIELEI NATIONALE A ROM┬NIEI LA CERNAVODA

  Administratie locala
 • Primaria municipiului Medgidia acorda Bursa de merit Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Prim─âria Tuzla suspend─â programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au ├«nceput lucr─ârile de asfaltare ├«n comuna Mircea Vod─â

  Administratie locala
 • ╚ścoala din localitatea Cr├«ngu reabilitat─â cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucr─ârile de reabilitare a gr─âdini╚Ťei din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au ├«nceput lucr─ârile de asfaltare ├«n Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771