Sedinta Consiliului Local Medgidia

Decembrie 2006, Bogdan Chirita

Administratie localaConsiliul local Medgidia s-a intrunit in luna noiembrie, pentru a dezbate cele 23 de proiecte de hotarari initiate de primarul municipiului, domnul Dumitru Moinescu. Dintre acestea amintim aprobarea planului urbanistic de detaliu (PUD) zona industriala est pentru constructia unei unitati de productie, aprobarea tarifului pentru activitatea de producere si distributie a energiei termice pe baza de gaze naturale furnizata de catre SC Edilmed SA, in urma modificarii pretului la gaze naturale.
Aprobarea Programului pentru prevenirea si combaterea marginalizarii sociale conform legii nr.116/2002, a fost un alt proiect supus atentiei Consiliului local. Prin acest program se urmareste integrarea sociala a tinerilor cu varsta intre 16 24 ani, proveniti din centrele de plasament si centrele de primire a copilului, tineri singuri cu copii in intretinere, tineri familisti cu si fara copii in intretinere, tineri familisti care au executat pedepse privative de libertate si a altor tineri aflati in dificultate. Programul prevede angajarea unui numar de 20 de tineri pentru lucrari comunitare, in perioada noiembrie 2006 noiembrie 2007.
Administratia locala Medgidia acorda in conformitate cu prevederile legilor in vigoare, facilitati la transportul public in comun pentru anumite categorii de persoane, pensionari, persoane cu handicap, elevi, studenti, veterani de razboi si vaduve de veterani, etc. in vederea eficientizarii activitatii si relatiei cu beneficiarii facilitatilor, a fost intocmit un regulament care stabileste norme, termene si conditii clare privitoare la procedurile de decont, emiterea legitimatiilor de transport, valabilitatea si modalitatea de schimbare a acestora, acte necesare emiterii pentru fiecare categorie in parte. Prin acest regulament, apare procedura efectuarii deconturilor prin intermediul cardurilor, schimbarea modelului legitimatiei de transport. Stabilirea de reguli privitoare la stari de fapt cum sunt pierderea, furtul sau deteriorarea legitimatiei de transport sunt alte reglemenatari prevazute prin acest regulament. Alte proiecte de hotarari dezbatute de consilierii locali au fost aprobarea concesionarii serviciului de publicitate in municipiul Medgidia si aprobarea taxelor si impozitelor locale pentru anul 2007.

Album foto

 • Articole din editia din data de Decembrie 2006

 • Administratiile locale cauta fonduri pentru gestionarea sistemului de invatamint

  Administratie locala
 • PROIECTE DE HOTAR┬RE APROBATE LA SEDINTA ORDINARA A CONSILIULUI LOCAL CERNAVODA

  Administratie locala
 • SEMINARUL DE LA CNE CERNAVODA

  Administratie locala
 • SARBATOAREA ZIELEI NATIONALE A ROM┬NIEI LA CERNAVODA

  Administratie locala
 • Primaria municipiului Medgidia acorda Bursa de merit Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ├Änt├órzieri nejustificate la construirea gr─âdini╚Ťei din Ion Corvin

  Administratie locala
 • Se asfalteaz─â str─âzile din comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Re╚Ťea de canalizare pentru locuitorii din Cioc├«rlia

  Administratie locala
 • Parcul din Cobadin va fi inaugurat de 1 iunie

  Administratie locala
 • 300 de gospod─ârii din Gr─âdina vor fi bran╚Öate la re╚Ťeaua de canalizare

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771