Administrație locală

La Medgidia se va deschide o fabrica de aliaje din aluminiu

in Medgidia se va deschide in scurt timp o fabrica de aliaje din aluminiu. Aceasta va fi amplasata pe strada Silozului, in zona industriala nord, aproape de intersectia acesteia cu drumul national DN 22 C Constanta Bucuresti, pe o suprafata de 38.276 mp.
Fabrica va produce materia prima pentru obtinerea tablei de aluminiu din care se fabrica dozele pentru bauturi alcoolice si nealcoolice.

Fabrica in procesul de productie recicleaza doze din aluminiu colectate. Procesarea se face prin topirea deseurilor de aluminiu, rezulta un aliaj cu compozitie necesara pentru producerea dozelor pentru bauturi.

Fabrica va produce 20.000 to /an bare de aluminiu si 2000 to/an zgura care se va vinde la randul ei si in instalatii specializate se va extrage din ea aluminiu de alta calitate din care se produc repere industriale.

Amplasarea acestui obiectiv acopera un gol in structura urbana, contribuind la intregirea frontului stradal al strazii Silozului dar va conduce si la reabilitarea din punct de vedere urbanistic a zonei prin utilarea cu functiuni specifice acesteia, crearea a 80 de locuri de munca in Medgidia si taxe si impozite la bugetul local.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*