Georgiana Company, un nume in domeniul contructiei de locuinte

1 Decembrie 2006, Bogdan Chirita

Reportaje


Investitiile societatilor private in judetul Constanta au contribuit semnificativ la cresterea nivelului de trai, dezvoltarea infrastructurii si crearea unor noi locuri de munca. Una dintre societatile comerciale care au parcurs etapa cu etapa dezvoltarea economica a Medgidiei este Georgiana Company SRL din Calarasi. Firma a intrat pe piata constructiilor din Medgidia in anul 2002 odata cu inceperea lucarilor de constructie a locuintelor Agentiei Nationale de Locuinte. Primul imobil ridicat de Georgiana Company s-a inaugurat un an mai tarziu, cand aproape 100 de locuinte au fost oferite tinerilor din Medgidia. Seriozitatea si calitatea lucarilor au fost bine punctate de autoritatile centrale din Ministerul Constructiilor, Locuintelor si Turismului, iar Georgiana Company a reusit sa obtina si licitatia pentru cel de-al doilea bloc ANL din Medgidia. Imobilul este situat in cartierul orasul nou. Finalizarea lucarii s-a realizat in octombrie 2004, cand alti zeci de medgidieni s-au mutat in casa noua. Ceea ce era candva o cladire aproape in paragina, un real pericol pentru copii, s-a transformat intr-o perioada realativ scurta intr-un bloc de locuinte la standarde occidentale.

Locuinte sociale

Dupa finalizarea celui de-al doilea bloc ANL in Medgidia, Georgiana Company a reconditionat Caminul C4, situat in strada Independentei, vechiul camin al intreprinderea de Masini si Utilaje Medgidia. Imibilul are 44 de locuinte locative, dintre care zece apartamente cu doua camere si 34 de garsoniere, aranjate dupa standarde moderne, oferind confort locuitorilor. Valoarea lucarilor a fost de peste noua milioane lei RON, banii fiind alocati de la bugetele de stat si local. Georgiana Company a reusit astfel sa creeze nu doar locuinte ci si locuri de munca, angajand atat muncitori calijficati, cat si necalificati.


in afara Medgidiei, Georgiana a mai contractat lucari de construire a locuintelor ANL in mai multe localitati ale judetului, precum Ovidiu, Basarabi, Cernavoda, Constanta.

Activitatile desfasurate de societate in teritoriu au contribuit semnificativ la reducerea ratei somajului, in perioada 2002-2006 fiind angajati aproximativ 300 de muncitori. Tot in domeniul constructiilor de locuinte, firma desfasoara actiuni pentru reabilitarea caminului C1. Dupa finalizare, imobilul va oferi aparatamente si garsoniere cu credit ipotecar.

Album foto

 • Articole din editia din data de 1 Decembrie 2006

 • Administratiile locale cauta fonduri pentru gestionarea sistemului de invatamint

  Reportaje
 • PROIECTE DE HOTARĀRE APROBATE LA SEDINTA ORDINARA A CONSILIULUI LOCAL CERNAVODA

  Reportaje
 • SEMINARUL DE LA CNE CERNAVODA

  Reportaje
 • SARBATOAREA ZIELEI NATIONALE A ROMĀNIEI LA CERNAVODA

  Reportaje
 • Primaria municipiului Medgidia acorda Bursa de merit Medgidia

  Reportaje
 • Articole din aceeasi categorie

 • Medgidienii sunt nemultumiti de actuala conducere a Primariei

  Reportaje
 • Zilele Medgidiei - atac la buzunarele participantilor

  Reportaje
 • PSD vrea sa dea alocatie de 200 lei pana la majorat

  Reportaje
 • Indemnizatia pentru cresterea copilului va fi de 85% din venituri

  Reportaje
 • Platile directe catre fermieri dupa 20 februarie

  Reportaje
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771