Social

Iluminat public de sarbatori cu aura europeana

Inaugurarea unuia dintre cele mai importante proiecte ale municipalitatii pentru anul 2007, iluminatul public stradal si ornamental in Mangalia a adunat miercuri, 5 decembrie, o multime de localnici la Centrul Cultural Mangalia.
Primaria Municipiului Mangalia a marcat acest eveniment printr-o serie de manifestari organizate in colaborare cu Centrul Cultural Mangalia si Administratia Domeniului Public si Privat din Mangalia. Cel mai important moment a fost aprinderea iluminatului public stradal si a iluminatului public ornamental de catre primarul municipiului Mangalia, Zanfir Iorgus, urmat de un impresionant foc de artificii. in sala de spectacole a Centrului Cultural, invitatii au urmarit un spectacol artistic care a debutat cu un concert extraordinar Victor Socaciu, urmat de artistii locali. Toti invitatii, copii si adulti au primit din partea organizatorilor cadouri de Mos Nicolae.
Administratia Domeniului Public si Privat Mangalia a efectuat in ultima perioada de timp o serie de lucrari de reabilitare si modernizare a retelelor de iluminat public. De asemenea, s-au realizat lucrari de iluminat public ornamental cu ocazia sarbatorilor de iarna. Au fost vizate atat arterele principale de circulatie cat si zonele de locuinte. Rezultatul acestor lucrari va fi marirea gradului de confort din punct de vedere al iluminatului public cat si economii substantiale de energie. Municipalitatea pregateste proiecte similare si pentru statiunile aferente localitatii.

in aceeasi zi, pentru a sarbatorii venirea lui Mos Nicolae, 17 de elevi din Mangalia cu situatie materiala modesta au primit de la reprezentantii Fundatiei Callatis ’96 cadouri in valoare de 90 lei fiecare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*